Monday, April 19, 2010

say Alhamdulillah

salamu'alaik ya nuha.

setelah sekian lama blog ni terbiar,akhirnya iA,ada entry baru(huaaaa..sangat malas~)

hari ni,kami start posting psychiatry.masha Allah,ada satu patient ni sangat2 menarik.sebab,dia sangatla APPARENTLY NORMAL,tapi Allah uji dia dengan bipolar disorder .pastu yang menarik dan menyentuh hati,dia mampu lagi ucap Alhamdulillah.--i am so happy and i thank Allah for this--*T-T*

kalau tengok patient,selalunya xdela terkesan sangat (sikit2 tu memangla),tapi bila posting psychiatry-rasa macam-ya Allah jauhkanlah aku dari masalah2 mental.

apa2 pun,bersyukurlah---bertambah nikmat.:)

jaga diri,jaga iman,jaga mental.*peace.