Thursday, January 29, 2009

all the best!

salamu'alaik ya nuha.

post kali ni,disedikasikan khas buat mereka yang menghadapi peperiksaan.

sebab apa nak buat post pasal diorang?
sebabnya..


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini


mereka yang nak exam ni,memang faham sangat cara2 nak berjaya.cuma kadang2 lupa nak aplikasikan.jadi sebagai peringat~(jangan lupa,awak pun ada exam gak..aite)


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini


apa2 pun~



semua mengharapkan yang sama kejayaan disamping keredhaan Allah(yela,kalau hebat dengan jalan meniru,xde ertinya.)

selamat ber'periksa'.(marah adib nanti,gunakan bahasa melayu dengan baik..hahaha..)

~selamat menhadapi peperiksaan~

ya Allah terangkanlah hati kami,tenangkanlah hati kami,sihatkanlah tubuh badan kami,kurniakanlah kepada kami hafalan para rasul,fahaman para nabi dan ilham melalui malaikat yang hampir denganMu.ya Allah,yakinkanlah kami dengan ilmu yang telah dan akan Engkau ajarkan kepada kami.dorongkanlah kami membaca subtopik2 yang akan keluar dalam peperiksaan.bantulah kami memilih jawapan yang tepat dan jauhkanlah kami dari perasaan was-was.

ameen.=)

7 comments:

Najwa Aima said...

post yang comel.. terima kasih izzah! saranghayo! :D

izzah said...

hahaha..

all the very best for ur exam.Allah ease good work~

=)

berusaha!

maisarah mohd isa said...

salam izzah

waaa...kawaiii adik kecik tu~..satu umoh kata..comel nye~, geram tgk! hehehe..

thnks izzah~, thnks for the reminder ^_^

hait2! berusaha~

[smbg studi..ngee~]

izzah said...

w'salam.

hahaha..budak bulat tu..kalau geram sangat ,gigit je skrin laptop tu..huhu..puas hati~

ye,mari sambung baca buku..:D

chaiyok!

wani said...

study2.. gudluck gak! jangan gigit laptop.. izzah ajar ajaran ngarut..

gaya sir lobo'" WHAT NONSENSE!"

eheheh :P

hali said...

wahh...tgh tensi2 study skali terbaca post yg mengubat jiwa,alhamdulillah..syukran jazilan atas ingatan dan doa buat kami puak2 yg mengambik exam ni...hee

izzah said...

selamat BERJAYA semua.:D